Известие

Collapse
No announcement yet.

Харесах си тия джанти,колеги мнения

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И а не съм фен на огромни джанти, но на 156 калника е широк и 17 застава добре, без да губи функционалноста и да се повишава разхода.

Comment

...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение

Супер са
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

На мен винаги са ми харесвали оригиналните джанти към марката. А "телефонната шайба" - здрави джанти.... какво ли не видяха.

И аз нещо от миналата есен съм се надъхал за едни 16" , даже в форума се продаваха едни с "много спици", ама като немаше кинти тогава
          Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
            Супер са
            Колега тия джанти според мен са доста нежини. И предполагам се кривят лесно, на снимаката се вижда доста баланс което ме води на тая мисъл
            156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Колега ти не си писал за каква кола иде реч,после говориш за 156 ца,ако търсиш джанти за 156 ца за мене това е много трудна работа,аз смених 3 вида 17 ки и тези от 156ТИ и все не ми харесваше,лошото на италиянските коли е ,че няма избор на джанти за тях,БМВ ГОЛФ АУДИ,има за тях от пиле мляко,ма за алфа трудно се намира,аз преди да продам 156 цата наи на края попаднах на едни РОНАЛ,кадето е заспаха,и според мене това е единствената джанта за 156,пак подчертавам,за мене,та ако ти харесва слагаи,не търси мнение,от други,всички ми казваха че 156,става супер с джанти ТИ купих ги сложих ги,и грам не ми хареса,На вкус и цвет тавариши нет,казват братушките.Ще опитам да ти кача една снимка на Ронала .
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Ето ги
                Attached Files
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Най много ми харесват някои от оригиналните джанти за Алфа, като тези например:
                  Attached Files
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                    Най много ми харесват някои от оригиналните джанти за Алфа, като тези например:

Тия между другото доста биват.Като качество как са?Кривят ли са лесно,от каране през зимата запазват ли са в добро състояние?Защото мойте оригиниланите са бетон.
                    Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 23:18.

Comment

Това са оригинални, мисля , че от GT.За една година съм влизал в три четири зверски дупки след които чак слизах да оглеждам дали гумите са си на мястото.При смяната със стоковите гумаджията ги качи на машината и не установи да са криви!!!

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                        Това са оригинални, мисля , че от GT.За една година съм влизал в три четири зверски дупки след които чак слизах да оглеждам дали гумите са си на мястото.При смяната със стоковите гумаджията ги качи на машината и не установи да са криви!!!

Дай цолаж?

Comment

Колегата mirchozo е показал същите джанти на първа страница в темата.
                          Цолажа е 17

Comment

ето моите 16 ки TSW също добре изглеждат
                            http://prikachi.com/images.php?images/378/4312378P.jpg
                            Last edited by tonov; d.m.y г., 23:14.
                            156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

http://snimki.be/view.php?id=89023

ето ги и моите 17-КИ много си ме радват :P
                              Alfa Romeo 156 - 1,6 ts - K&N air filter

Comment

Това са едни от най-красивите, на които съм попадал! Скоро ще се появят в раздел продава

[IMG]DSC03211 by rossenvn, on Flickr[/IMG]
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Working...
                                X